A Williams határozott célja legyőzni a Ferrarit vasárnap - F1VILÁG.HU

A Williams határozott célja legyőzni a Ferrarit vasárnap

HIRDETÉS
A Williams csapata reméli, hogy az F1-es Belga Nagydíj vasárnapi versenyén felvehetik a harcot a Ferrarival – az olaszok teljesítményét látva valódi esélyük van rá.
SPA-FRANCORCHAMPS, BELGIUM - AUGUST 28: Nicholas Latifi, Williams FW43 during the Belgian GP at Spa-Francorchamps on Friday August 28, 2020 in Spa, Belgium. (Photo by Mark Sutton / LAT Images)

Ami a Ferrari számára katasztrofális eredményt jelentett az időmérő edzésen, az a Williams számára nagy öröm volt: George Russell továbbjutott a Q2-be, ahol végül a 15. rajthelyet sikerült megszereznie, így közvetlenül a Ferrarik mögül rajtolhat majd

Leclerc ugyanis a 13., míg Vettel a 14. helyet érte el az időmérőn, vagyis a középmezőny kellős közepén találták magukat Spában – a Williamsnél pedig Dave Robson, a teljesítményért felelős vezető úgy látja, most valódi esélyük lehet arra, hogy legyőzzék őket a futamon. 

„Amikor idejöttünk, határozottan nem számítottunk arra, hogy a Ferrarival fogunk harcolni” – nyilatkozta Robson a Motorsport.com-nak. „Úgy tűnt, hogy kicsit küszködtek tegnap, de még így is meglepődtünk kicsit, igen. Hogy harcolunk-e velük holnap… Igazából bizakodó vagyok.

„Miért ne? Nem tűnt úgy, hogy különösen gyorsak lennének magas üzemanyagmennyiség mellett pénteken. Szóval remélhetőleg velük tudunk maradni és harcolni tudunk velük.”

Azt sem gondolom, hogy az egyenesbeli tempójuk briliáns – egy kicsit olyan, mint a miénk. De határozottan próbálkozni fogunk” – mondta.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!