A Williams szerint legyőzhető a Ferrari

A Williams célja, hogy a vasárnapi versenyen utolérjék és legyőzzék a Ferrarit – ez Felipe Massa és Valtteri Bottas szerint is elérhető.


A Williams célja, hogy a vasárnapi versenyen utolérjék és legyőzzék a Ferrarit – ez Felipe Massa és Valtteri Bottas szerint is elérhető.

Massa a negyedik rajtkockából kezdi meg a holnapi futamot, és bízik benne, hogy a verseny során sikerül majd utolérnie Vettelt.

„Természetesen megpróbáljuk majd elkapni Sebastiant, de nem lesz egyszerű. A Ferrari egy hihetetlenül jó autóval, valamint remek versenytempóval rendelkezik, ahogy tegnap is láthattuk.”

A brazil számára nem indult problémamentesen a hétvége, a hátsó szárnyának meghibásodása miatt ugyanis kicsúszott és falnak ütközött.

„Remélem, hogy holnap is hasonlóan jók leszünk. Mivel tegnap a balesetem miatt nem tudtam befejezni a hosszú etapot, még nem tudom pontosan, hogy mi vár rám.”

Massa csapattársa, Bottas örül, hogy az időmérő edzésre sikerült javulást elérnie a Williamsnek, azonban tisztában van azzal, hogy nehéz lesz a Ferrarikat legyőzniük.

„Nyilvánvalóan sikerült még előrelépéseket tennünk az edzés és az időmérő között. Ez nagyon pozitív, hogy a két Ferrari között állunk. Meglátjuk, hogy mire lehetünk képesek a versenyen.”

„A Ferrari kemény dió lesz holnap, mert a versenytempójuk kicsivel jobb, mint a miénk. Legalább kettejük között állunk, és megteszünk mindent, hogy holnap megnehezítsük az életüket.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!