A Williams szerződést hosszabbított névadó szponzorával

Robert Kubica (POL) Williams Racing FW42. Azerbaijan Grand Prix, Friday 26th April 2019. Baku City Circuit, Azerbaijan. ROKiT logo
Fotó: Williams
Szerződést hosszabbított névadó támogatójával, a ROKiT nevű vállalattal a Williams Forma-1-es csapata.

A brit istálló az idei szezont megelőzően lépett szövetségre a telekommunikációs vállalattal, akkor egy 3 évre szóló szerződést írtak alá a felek.

A Williams aztán a Brit Nagydíjat megelőzően, csütörtökön hivatalos közleményben jelentette be, a ROKiT szerződést hosszabbított a csapattal, az eddigi, 3 évre szóló megállapodást 5 évre terjesztették ki.

„A döntés jól demonstrálja a két vállalat közti hosszú távra szóló elkötelezettséget, illetve azokat az alapokat, melyek szükségesek a partnerség stratégiai céljainak eléréséhez” – áll a kiadott kommünikében.

A Williams számára egyébként igencsak nehezen alakul a 2019-es szezon: az istálló autója egyértelműen a leglassabb a mezőnyben, versenyzői, George Russell és Robert Kubica pedig mindezidáig képtelenek voltak a pontszerzésre.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS