A Williams versenyzői is megszólaltak Sainz esetleges érkezése kapcsán - F1VILÁG.HU

A Williams versenyzői is megszólaltak Sainz esetleges érkezése kapcsán

HIRDETÉS
Jó esély van rá, hogy 2025-ben Carlos Sainz lesz Alex Albon csapattársa a Williamsnél, a brit pilóta pedig Barcelonában elárulta, valóban érdekes figyelemmel kísérni a versenyzői piac alakulását.
Alexander Albon (THA) Williams Racing.
Formula 1 World Championship, Rd 5, Chinese Grand Prix, Friday 19th April 2024. Shanghai, China.

Sainz csütörtökön beszélt arról, szeretné, ha mihamarabb eldőlne, hol folytatja pályafutását jövőre azok után, hogy az idei szezon végén távoznia kell a Ferraritól. A hírek szerint a spanyol pilóta a Williams és a Sauber/Audi ülése között vacillál, saját bevallása szerint azonban még nem döntött arról, melyik lenne a jobb opció számára.

A Spanyol Nagydíj helyszínén Alex Albont is megkérdezték Sainz esetleges érkezéséről — ő azt mondta, érdekesen alakul a versenyzői piac.

„Nem mondanám, hogy annyira érintett vagyok benne. Természetesen beszélünk róla, de nem az én dolgom megmondani, kit szeretnék csapattársamnak” — fogalmazott diplomatikusan a Williams pilótája.

„Érdekes. Nyilvánvalóan sok versenyző van odakint. Az én oldalamról nézve ez csak arról szól, hogy a saját munkámat végezzem. Ti [a média] többet beszéltek róla, mint én!”

Sainz esetleges érkezése kapcsán megszólalt Logan Sargeant is, aki a hírek szerint az évad végén biztosan távozik a Williamstől.

„Ami a jövőmet illeti, az a helyzet, hogy továbbra is a legjobbra törekszem, folyamatosan dolgozom rajta, és próbálok egyre több és több teljesítményt találni” — mondta az amerikai pilóta. „Azt gondolom, ahogy az autók jobban összhangba kerülnek, ez mindenképpen jobb esélyt kínál majd nekem a jövőben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!