Hungary-3@2xCreated with Sketch.
  Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Abu Dhabiban is két DRS-zóna lesz

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Abu Dhabiban is két DRS-zóna lesz

Idén immáron harmadik alkalommal két, egymástól független DRS-zónát használhat majd a Forma-1 mezőnye a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon.


Idén immáron harmadik alkalommal két, egymástól független DRS-zónát használhat majd a Forma-1 mezőnye a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon.

Az első szakasz aktiválási pontja a 7-es kanyarban lesz, így a hátsó szárnyak a 8-as forduló előtti egyenesben lehetnek majd nyitva.

A második aktiválási pont a 10-es kanyarban kap helyet, ami azt jelenti, hogy a versenyzők szabadon támadhatnak majd a 11-es kanyar előtti – 700 méter hosszú – tempós részen.

„Nagyszerű újítások ezek, izgalmas előzési lehetőségeket kínálnak majd és igazán próbára teszik majd a versenyzők tudását” – fogalmazott Richard Cregan, a Yas Marina Circuit ügyvezetője.

Hasonlóképp vélekedik a McLaren brit versenyzője, Jenson Button is, aki szerint idén jóval végre láthatunk majd előzéseket a pályán a tavalyi évvel ellentétben.

„Általában elég nehéz előzni itt, és különösen az volt tavaly, de szerintem a DRS változtathat ezen” –mondta a 2009-es év legjobbja.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik a Nürburgringen!