Akár -25% kedvezmény Puma termékekre – csak 11 napig! (x)

Különleges akciót találtunk a GPshop-nál: ha kínálatukból 2010. május 6 – 15 között bármilyen terméket vásárolunk 10.000,-Ft feletti értékben, kapunk egy kedvezmény-kupont.Különleges akciót találtunk a GPshop-nál: ha kínálatukból 2010. május 6 – 15 között bármilyen terméket vásárolunk 10.000,-Ft feletti értékben, kapunk egy kedvezmény-kupont.

A kuponon található matricák beváltásával 2010. május 20 – 30 között a Puma Ferrari, Red Bull, illetve Toro Rosso termékeiből 15%, 20%, sőt akár 25% kedvezményt is adnak!

Tehát, ha szeretnénk élni ezzel az egyedi lehetőséggel, nincs más dolgunk, mint május 15-ig vásárolni a weboldalon vagy az üzletben 10.000,-Ft felett. Érdemes sietni a rendeléssel, mert az akciós kuponok korlátozott számban, csak a készlet erejéig állnak rendelkezésre.

A kedvezményes kupon beváltásához pedig május végén kell ellátogatnunk a GPshop üzletébe (2092 Budakeszi, Fő u. 126) és a legszimpatikusabb Puma termékek kiválasztása után átadni a kedvezményre jogosító matricákat az eladónak.

Ha a beváltási időben (2010. május 20-30.) nem tudunk elmenni Budakeszire, semmi gond: a weboldalukon keresztül is részt vehetünk az akcióban.

Miután átböngésztük a webáruház Puma Ferrari, Red Bull és Toro Rosso kínálatát, normál postai levélben elküldjük a kupont a bolt címére, leírva, hogy melyik termékeket választottuk és melyik kedvezményes matricát melyik kiválasztott termékre szeretnénk felhasználni.

Az akcióról a részletes leírást, illetve a szabályzatot itt találod.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!