Alaposan átalakul a Force India autója - F1VILÁG.HU

Alaposan átalakul a Force India autója

HIRDETÉS

Jelentősen átalakult a hétvégi Spanyol Nagydíjra a Force India csapatának versenyautója.


Jelentősen átalakult a hétvégi Spanyol Nagydíjra a Force India csapatának versenyautója.

Ahogy a legtöbb istálló, úgy a silverstone-i gárda is komoly újításokat vonultat majd fel a barcelonai versenyhétvégén, az autó pedig Vijay Mallya tulajdonos elmondása szerint teljesen másképp néz majd ki, mint az eddig használt modell.

„A tervek szerint a pénteki edzésnap előtt mindkét autóra felkerülnek az újítások. Meglehetősen átfogó csomagról van szó, és az autó kinézete eléggé megváltozik majd” – fogalmazott Mallya.

A Force India csapatának idénykezdete nem a várakozások szerint alakult, Sergio Pérez, az istálló mexikói versenyzője azonban azt reméli, az oroszországi pontszerzés után végre elindultak a megfelelő irányba.

„Fontos volt, hogy Oroszországban újra pontot tudtunk szerezni” – így az ifjú tehetség.

„Az autó egész hétvégén jól teljesített, és érzem a fejlődést, amit elértünk a szezon kezdete óta. Nem volt sima versenyünk, de nem adtuk fel és szereztünk két pontot.”

„A szezon nehezen indult, de úgy érzem, elkaptuk a fonalat, a szocsi teljesítmény pedig nagy önbizalmat adott számunkra. Barcelonában először versenyezhetünk a továbbfejlesztett autóval. Komoly feladat lesz kiértékelni az újításokat pénteken, de mindig izgalmas, amikor új elemek kerülnek fel az autóra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!