Alaposan átalakul a Force India autója

Jelentősen átalakult a hétvégi Spanyol Nagydíjra a Force India csapatának versenyautója.


Jelentősen átalakult a hétvégi Spanyol Nagydíjra a Force India csapatának versenyautója.

Ahogy a legtöbb istálló, úgy a silverstone-i gárda is komoly újításokat vonultat majd fel a barcelonai versenyhétvégén, az autó pedig Vijay Mallya tulajdonos elmondása szerint teljesen másképp néz majd ki, mint az eddig használt modell.

„A tervek szerint a pénteki edzésnap előtt mindkét autóra felkerülnek az újítások. Meglehetősen átfogó csomagról van szó, és az autó kinézete eléggé megváltozik majd” – fogalmazott Mallya.

A Force India csapatának idénykezdete nem a várakozások szerint alakult, Sergio Pérez, az istálló mexikói versenyzője azonban azt reméli, az oroszországi pontszerzés után végre elindultak a megfelelő irányba.

„Fontos volt, hogy Oroszországban újra pontot tudtunk szerezni” – így az ifjú tehetség.

„Az autó egész hétvégén jól teljesített, és érzem a fejlődést, amit elértünk a szezon kezdete óta. Nem volt sima versenyünk, de nem adtuk fel és szereztünk két pontot.”

„A szezon nehezen indult, de úgy érzem, elkaptuk a fonalat, a szocsi teljesítmény pedig nagy önbizalmat adott számunkra. Barcelonában először versenyezhetünk a továbbfejlesztett autóval. Komoly feladat lesz kiértékelni az újításokat pénteken, de mindig izgalmas, amikor új elemek kerülnek fel az autóra.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS