Friss hírek

Albon: A Red Bullnak nincsenek konkrét elvárásai

Alexander Albon, a Red Bull versenyzője elárulta, nincsenek számok vagy támpontok, amelyeknek meg kell felelnie – egyszerűen annyi az elvárás felé, hogy felzárkózzon csapattársára, Max Verstappenre.

Albon jövője egyelőre kérdéses a Red Bullnál, dr. Helmut Marko és Christian Horner is megerősítette, hogy amennyiben a thai pilóta nem bizonyít a következő versenyeken, lecserélik őt. 

A 24 éves pilóta tisztában van vele, hogy az eddiginél jobb teljesítményt kell nyújtania, de úgy érzi, már sikerült fejlődnie. 

„Tudom, hogy el kell végeznem a munkát” – mondta Albon. „Ez nem titok ebben a sportban. Nyilván a teljesítmény a prioritás, de nincsenek kitűzött célok, ami a statisztikát vagy bármi ilyesmit illet.”

„Csak a fejlődés, és hogy felzárkózzak Maxhoz. Ez egy egyszerű módja annak, hogy hogyan tekintsünk a dolgokra. De nem kaptam instrukciókat.”

„Úgy érzem, hogy az időmérőim javultak. Természetesen még van lemaradás Verstappenhez képest. De összességében úgy érzem, hogy egy kicsit jobban összeállnak a dolgok, és csak jó, tiszta hétvégékre van szükségem. Szerintem ez fontos.”

Habár a Red Bull vezetősége már nyíltan beszél arról, hogy Albonnak sürgősen javulnia kell, a thai pilóta elmondta, nem befolyásolja őt az, hogy milyen cikkek jelennek meg róla és jövőjéről.

„Őszintén nem érdekel, hogy mit mond a média” – mondta. „A csapat és a közöttem lévő kapcsolatra és a köridőkre koncentrálok az autóban. Nem fogja megváltoztatni a köridőmet az, hogy a telefonomat nézem. Szóval azokra a dolgokra koncentrálok, amik számítanak.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!