Friss hírek

Albon: Csalódott vagyok, de a versenytempó jobb lesz!

Nem elégedett az időmérő edzésen elért eredményével Alexander Albon, aki elmondása szerint sokat küszködött szombaton. A thai pilóta mindenesetre bizakodó, mert úgy érzi, a Red Bull versenytempója sokkal jobb lehet.

Albon a 6. leggyorsabb volt a kvalifikáción, a versenyt azonban az 5. helyről kezdheti meg Valtteri Bottas rajtbüntetése után.

A Red Bull versenyzője kissé csalódott volt az időmérő után, elmondás aszerint ugyanis nem tudott mindent kihozni autójából.

„Meglehetősen átlagos időmérőn vagyok túl, nem is vagyok teljesen elégedett az elért eredménnyel” – fogalmazott a fiatal pilóta.

„Már a Q1 eleje óta küszködtem, egyszerűen nem tudtam kihozni a legtöbbet belőle, ami frusztráló. Trükkös volt odakint, eléggé csúszott a pálya, de a versenytempó rendben lesz holnap.”

Albon szerint a Mercedest nehéz lesz legyűrni, arra pedig nagyon kíváncsi lesz, hogy Sebastian Vettel mire megy a lágyabb gumikeverékkel a futam első szakaszában.

„A Mercedes elég gyorsnak tűnik, szóval erősek lesznek, és arra számít, hogy Valtteri is átrágja magát a mezőnyön, szóval jó rajtot kell vennünk. Azt hiszem, a gumik degradációja jelentős lesz, ezért is rajtol a többség a közepes keverékű gumikon. Viszont érdekes lesz, hogy Seb a lágyakon startol.”

„Mindent beleadunk majd, próbálunk összehozni valamit.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!