A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Albon egyre jobban ráérez a Red Bull autójára

Bár csak a 11. legjobb időt érte el pénteken, a Red Bull ifjú versenyzője, Alexander Albon azt mondja, egyre kényelmesebben érzi magát versenyautójában.

A thai versenyző az első gyakorlást még a 6. helyen zárta, késő délután azonban kissé hátrébb csúszott, ennek ellenére azonban elégedetten nyilatkozott.

A Red Bull pilótája azt mondja, sok munka vár még rájuk, ám úgy érzi, jó irányba indultak el.

„Edzésről edzésre fejlődünk abban, hogy egyre jobban megértjük, mit is akarok az autótól. Este már csak el kell végeznünk a házi feladatot, hogy megerősödve guruljak pályára szombaton!” – mondta magabiztosan a fiatal pilóta, majd hozzátette, annak annyira nem örül, hogy most lágyabb gumikat kell használniuk, mint múlt hétvégén.

„Elég sima nap volt, játszadoztunk kicsit néhány dologgal, hogy lássuk, mi segít, és mi nem. Ezen a hétvégén a keverékek eggyel lágyabbak, amiért annyira nem vagyok oda, mert szerintem túlságosan lágyak erre a pályára. Majd meglátjuk, mit csinálnak a többiek holnap, de szerintem gyorsabb lesz majd körözni a közepes keverékkel, mint a lággyal.”

„Maga a tény, hogy egy bizonyos számú közepes és kemény gumiszett elérhető a hétvégére azt jelenti, hogy egy kicsit be vagyunk szorítva a taktikával, úgyhogy fontos lesz szombaton, hogy milyen abroncsokkal megyünk az egyes időmérő-szakaszokban.”

„Még csak péntek van, és mindenki rejteget valamit, tisztább képet tehát csak szombaton kaphatunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!