Friss hírek

Albon: Jól megy a Red Bull autója Spielbergben

Bár a Mercedesekkel pénteken még nem tudta tartani a lépést a Red Bull Ausztriában, az istálló thai versenyzője, Alex Albon mégis bizakodóan nyilatkozott az edzésnap végén.

A fiatal pilóta a 7. legjobb idővel zárta a spielbergi nyitónapot, és természetesen nagyon örül, hogy a hosszú kényszerszünet után végre ismét versenyezhet a mezőny.

Albon a pénteki második szabadedzés után azt mondta, természetesen van még hová fejlődniük, de úgy érzi, a Red Bull autója rendben van.

„Egészen jónak tűnt a mai nap, jó volt végre újra versenyautóba ülni!” – mondta a fiatal pilóta.

„Örülök, és nagyon izgatott vagyok, hogy ismét versenyezhetünk, és szerintem mindenki rögtön elkapta a fonalat, ami eléggé meglepett! Régóta nem köröztünk már ennyit, szóval rengeteg mindenen kell átrágnunk magunkat a szombati nap előtt.”

„Van néhány dolog, amin még dolgoznunk kell, és mindig lehet még némi időt találni a vezetéssel, illetve a beállításokkal, szóval majd meglátjuk, hogy állunk holnap. Ugyanakkor tudjuk, mit kell tennünk.”

„Figyelni kell itt a határokra, mert a kerékvetők veszélyesek, és néhány igazán gyilkolja az első szárnyat, ha túl keményen támadod meg. De összességében az autó jó, én is jól érzem magam, és várom már a szombatot.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!