Friss hírek

Albon: Jövök pár sörrel Russellnek!

Tartozik „pár sörrel” George Russellnek a Forma-1-be mezőnyébe jövőre visszatérő Alexander Albon – ezt ő maga mondta nemrég azok után, hogy jó barátja igyekezett lobbizni mellette a Williams csapatánál.

Nemrég jelentették be, hogy a Mercedeshez távozó Russell helyét jövőre Albon veszi majd át a grove-i istállónál. A brit-thai tehetség egyéves kihagyás után térhet vissza a Forma-1-be, hiszen az idei szezont a német túraautó-bajnokság, azaz a DTM mezőnyében tölti.

Albon és Russell remek kapcsolatot ápolnak egymással, annak idején együtt kezdtek el gokartozni, majd 2019-ben egyszerre kerültek be a Forma-1-be a Forma-2-ből.

„George nyilvánvalóan közeli barátom” – fogalmazott Albon.

„Majdhogynem azt mondhatom, túlzottan is támogató volt, mert emlékszem, hogy a csapat menedzsmentjének tagjai azt mondták, ’ugye tudod, hogy nem igazán adhatunk George véleményére, mert ő annyira támogat téged?’. Szóval vicces volt.”

„Mondtam is neki, hogy tartozom pár sörrel. Remélhetőleg eljutunk majd vacsorázni, és együtt ünnepelhetjük meg ezeket a lépéseket.”

Russell azt mondja, meggyőződése, hogy Albon sikeres lesz majd a Williams csapatánál.

„Rendkívül boldog vagyok, hogy Alex visszatérhet a Forma-1-be, mert őszintén hiszem, hogy megérdemel egy esélyt ebben a mezőnyben” – mondta a fiatal brit.

„Tényleg azt gondolom, hogy egyike a legjobb versenyzőknek, habár nehéz időket élt meg a Red Bullnál. A Williams abszolút jó hely lesz számára, hogy fejlődjön. Az elmúlt 3 évben én is itt voltam, és tudom, milyen a csapat, és tudom, hogyan dolgozik Jost [Capito]. És persze nyilván jól ismerem Alexet is. Meggyőződésem, hogy eredményes kombinációt alkotnak majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!