Albon: Jövök pár sörrel Russellnek! - F1VILÁG.HU

Albon: Jövök pár sörrel Russellnek!

HIRDETÉS
Tartozik „pár sörrel” George Russellnek a Forma-1-be mezőnyébe jövőre visszatérő Alexander Albon – ezt ő maga mondta nemrég azok után, hogy jó barátja igyekezett lobbizni mellette a Williams csapatánál.
ISTANBUL, TURKEY - NOVEMBER 15: Alexander Albon of Thailand and Red Bull Racing and George Russell of Great Britain and Williams talk before the F1 Grand Prix of Turkey at Intercity Istanbul Park on November 15, 2020 in Istanbul, Turkey. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Nemrég jelentették be, hogy a Mercedeshez távozó Russell helyét jövőre Albon veszi majd át a grove-i istállónál. A brit-thai tehetség egyéves kihagyás után térhet vissza a Forma-1-be, hiszen az idei szezont a német túraautó-bajnokság, azaz a DTM mezőnyében tölti.

Albon és Russell remek kapcsolatot ápolnak egymással, annak idején együtt kezdtek el gokartozni, majd 2019-ben egyszerre kerültek be a Forma-1-be a Forma-2-ből.

„George nyilvánvalóan közeli barátom” – fogalmazott Albon.

„Majdhogynem azt mondhatom, túlzottan is támogató volt, mert emlékszem, hogy a csapat menedzsmentjének tagjai azt mondták, ’ugye tudod, hogy nem igazán adhatunk George véleményére, mert ő annyira támogat téged?’. Szóval vicces volt.”

„Mondtam is neki, hogy tartozom pár sörrel. Remélhetőleg eljutunk majd vacsorázni, és együtt ünnepelhetjük meg ezeket a lépéseket.”

Russell azt mondja, meggyőződése, hogy Albon sikeres lesz majd a Williams csapatánál.

„Rendkívül boldog vagyok, hogy Alex visszatérhet a Forma-1-be, mert őszintén hiszem, hogy megérdemel egy esélyt ebben a mezőnyben” – mondta a fiatal brit.

„Tényleg azt gondolom, hogy egyike a legjobb versenyzőknek, habár nehéz időket élt meg a Red Bullnál. A Williams abszolút jó hely lesz számára, hogy fejlődjön. Az elmúlt 3 évben én is itt voltam, és tudom, milyen a csapat, és tudom, hogyan dolgozik Jost [Capito]. És persze nyilván jól ismerem Alexet is. Meggyőződésem, hogy eredményes kombinációt alkotnak majd.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!