Friss hírek

Albon nem foglalkozik a jövőjével kapcsolatos spekulációkkal

Nem foglalkozik a jövőjével kapcsolatos spekulációkkal a Red Bull ifjú versenyzője, Alex Albon. A thai versenyző nem akarja, hogy a pletykák elvonják figyelmét a munkájáról.

A fiatal versenyző számára nem alakult könnyen a 2020-as szezon első fele: az időmérőkön nehezen tudta tartani a lépést csapattársával, Max Verstappennel, noha a futamokon viszonylag meggyőző teljesítményt nyújtott.

Albon az egy héttel ezelőtti Toszkán Nagydíjon első dobogós eredményét is megszerezte a csapattal.

A 24 esztendős versenyző tavaly Pierre Gasly helyét vette át év közben a Red Bullnál, a francia pedig azóta remekel az AlphaTaurinál, nemrég, Monzában első futamgyőzelmét is megszerezte.

Albon elárulta, nem aggasztják a jövőjével kapcsolatos spekulációk, bízik ugyanis Christian Horner és Helmut Marko támogatásában.

„Nem figyelem a médiát. Tudom, hogy mindig fognak beszélni erről, ez egy forró téma nektek, srácok. Én csak túllépek ezeken” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Hiszek és bízom abban, amit Christian, vagy Dr. Marko személyesen mond. És mindkettejük részéről nagy támogatást érzek, mint ahogy az egész csapattól.”

„Nyugodt vagyok. Tudom, hogy fejlődnöm kell, és fejlődni is akarok, ez motivál. Szóval a srácok támogatása mellett nagyon örülök, hogy itt vagyok a csapatnál, és inkább a média az, ami zajt kreál.”

Arra a kérdésre, hogy mióta nem követi a médiában zajló eseményeket, Albon így felelt: „Mi értelme bámulni a telefonod, ha csupa negatívumot látsz? Semmi értelme. Inkább elmegyek vacsorázni, Netflixet nézek, vagy ilyesmi.”

„Az nyilván jó, ha jó véleményeket olvas az ember, ugyanakkor viszont tudnod kell, hogy ez is a játék része. Mindig lesznek szóbeszédek, mindig lesznek vélemények.”

„De tudom, hogy ami számít, az a teljesítményem. Erre fókuszálok. Nem más dolgokra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!