Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Albon örül, hogy simán ment eddig a belga hétvége

Az 5. helyről rajtolhat a Forma-1-es Belga Nagydíjon a Red Bull ifjú versenyzője, Alex Albon, aki abban bízik, a vasárnapi futamon is ugyanolyan jó lesz az autója, mint a hétvégi eddig eltelt részében. A thai versenyző úgy érzi, sikerült előre lépnie.

Albon ugyan csapattársánál, Max Verstappennél ezúttal is fél másodperccel lassabb volt, mégis elégedett az időmérőn elért eredménnyel.

A fiatal pilóta mindenesetre úgy érzi, végezhetett volna egy hellyel előrébb is.

„Elégedett vagyok az 5. hellyel, és minden adott holnapra!” – mondta a thai versenyző.

„Szerintem a 4. pozíció is elérhető volt, de elkövettem egy kis hibát az 1-es kanyar előtt az utolsó etapban, ami miatt veszítettem némi időt.”

„A legjobb körömet igazából a Q2-ben futottam, szóval javíthattam volna, de elégedett vagyok. Sokkal simább volt ez a hétvége eddig, az autó már az első edzéstől kezdve jó volt, és azóta nem is változott. Finomhangoltuk egy kicsit, és pozitívan alakul a hétvége.”

„Azt gondolom, sikerült előre lépnem, ami remélhetőleg folytatódni is fog. Maxhoz képest eltérő taktikán vagyunk, és a holnapi versenyt a lágy keverékkel kezdem meg. A rajt nyilván fontos lesz, mivel rövid út vezet az 1-es kanyarig, szóval jó, tiszta elrugaszkodást szeretnénk. Aztán majd meglátjuk, de az esetleges eső miatt izgalmas versenyünk lehet.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!