Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Albon: Sokat segít, hogy tavaly itt debütáltam a csapatnál

A Red Bull fiatal versenyzője, Alexander Albon azt mondja, sokat profitál a hétvégi Belga Nagydíjon abból, hogy 2019-ben Spa-Francorchamps-ban futotta első versenyét az osztrák istállóval.

Albon Pierre Gasly helyét vette át a Red Bullnál a tavalyi Belga Nagydíj előtt, ma pedig a 4. legjobb idővel zárta a második szabadedzést Spában.

A Red Bull pilótája 4 tizedmásodperccel bizonyult lassabbnak csapattársánál, Max Verstappennél, összességében viszont igazán elégedett a nyitónappal.

„Ígéretes nap volt, már az első körtől kezdve jól éreztem magam az autóban” – nyilatkozta elégedetten a thai pilóta.

„Erősnek tűnt az autó, és egyre erősebb lesz. A kanyarokban az egyensúly remek volt, szóval örülök, hogy jó irányba mennek a dolgok.”

„Azt gondolom, sokat segített az, hogy tavaly itt futottam az első versenyemet a csapattal, így tudtam, mit fogunk csinálni, mi működött ezen a pályán, és mi nem. Ez a tapasztalat igazán hasznos volt.”

„Nehéz megmondani, mit csinálnak a többiek, hiszen ezek még csak szabadedzések voltak, és mindenki eltérő motormódokkal és üzemanyag-mennyiséggel körözött, de látható, hogy néhányan a végsebességre jobban rámentek, mint mások. Majd meglátjuk, hogyan alakul holnap.”

„A köridők meglepően szorosak, és folytatni fogjuk az autó finomhangolását.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!