Friss hírek

Albon: Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz

A Red Bull versenyzője, Alexander Albon csak a 12. helyen zárta a Forma-1-es Orosz Nagydíj pénteki edzésnapját – a thai pilóta szerint „van még házi feladatuk” az időmérő előtt.

A Red Bull nem villogott túlzottan a szocsi nyitónapon: Max Verstappen csak a 7. legjobb időt futotta, Albon pedig öt hellyel mögötte zárt.

A thai versenyző a nap végén elárulta, számítottak arra, hogy ezen a pályán nem lesz könnyű dolguk, ráadásul a középmezőny is megérkezett a Red Bull nyakára.

„Tudtuk, hogy nehéz lesz. A középmezőny nyilvánvalóan nagyot lépett előre tavaly óta, szóval szorosabb a küzdelem” – mondta a fiatal pilóta, aki két hete, Mugellóban első dobogós eredményét szerezte a Forma-1-ben.

„Az autó nem tűnt ma rossznak, viszont mindenki nagyon gyors. El kell végeznünk néhány házi feladatot, és ki kell találnunk, hol tudunk még javulni kicsit.”

„Őszintén szólva ezen a pályán minden a gumik menedzseléséről szól, hamar túlhevülnek. Nagyon jó egyensúlyra van szükség, ha pedig jó vagy a rövid etapokon, jó leszel a hosszabbakon is.”

„Nekünk viszont mindkettőt tekintve hiányzik még egy kicsi.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!