Alfa Romeo: Mick Schumachert minden jellemzi, ami egy leendő bajnokot - F1VILÁG.HU

Alfa Romeo: Mick Schumachert minden jellemzi, ami egy leendő bajnokot

HIRDETÉS
Mick Schumacher a következő versenyhétvégén, az Eifel Nagydíj első szabadedzésén lehetőséget kap az Alfa Romeo csapatától, hogy kipróbálja az istálló idei versenygépét.
GP ITALIA F1/2020 -  FDA -  SABATO 05/09/2020     
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Mick Schumacher

Schumacher Németországban, a Nürburgringen debütálhat hivatalos Forma-1-es versenyhétvégén: a fiatal versenyző teszten már részt vehetett az Alfa Romeo és a Ferrari csapatánál is, szabadedzésen azonban még nem vezetett. 

Most az Alfa Romeo biztosít lehetőséget számára, hogy a pénteki első szabadedzésen autójukkal körözzön.

Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke elmondta, Schumacher eredményei a Forma-3-ban és a Forma-2-ben bizonyítják a német pilóta tehetségét, és alig várják, hogy kipróbálja autójukat a Nürburgringen. 

„Kétségtelen, hogy Mick egyike a nagy tehetségeknek a betétsorozatokban, és az elmúlt időszak eredményei ezt megmutatták” – nyilatkozta Vasseur. 

„Nyilvánvalóan gyors, de következetes és érett is a volán mögött – minden jellemzi, ami egy leendő bajnokot.”

„Lenyűgözött bennünket a hozzáállásával, a munkamoráljával akkor, amikor az elmúlt évben velünk volt, és alig várjuk, hogy a Nürburgringen újra vele dolgozzunk.”

Schumacher, Callum Ilott, valamint Robert Shwartzmann szerdán egyébként további lehetőséget kapnak: a Ferrari 2018-as versenygépét vezethetik Fioranóban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!