Friss hírek

Alfa Romeo: Räikkönen nagyon motivált, és mosolyogva jön szimulátorozni

Továbbra sincs döntés arról, hogy Kimi Räikkönen folytatja-e pályafutását a Forma-1-ben, jelenlegi főnöke, Frederic Vasseur azonban még nem zárja ki, hogy meghosszabbítják a finn szerződését.

Räikkönen harmadik idényét tölti az Alfa Romeo csapatánál, az elmúlt hetekben azonban egyre többször lehetett hallani, hogy a szezon végén távoznia kell a svájci-olasz istállótól.

A Forma-1 legrutinosabb versenyzője többször elmondta, amíg élvezi a versenyzést, nem kívánja szögre akasztani a sisakját, Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke pedig nemrég azt mondta, Räikkönen továbbra is rendkívül motivált.

„Kimi az egyik sarokköve lett a szimulátoros munkáinknak. Az elmúlt hónapokban nagy lépéseket tettünk a szimulátorban, Kimi pedig kulcsszerepet vállalt ebben” – mondta a szakember, utalva a 2022-es F1-es autó fejlesztési munkálataira.

„Minden egyes verseny előtt és után a gyárban van, és öröm figyelni a munkáját. Ez is azt mutatja, hogy még mindig nagyon motivált. Ha megkérjük, hogy reggel 8-ra jöjjön szimulátorozni, pontosan 8-kor ott lesz mosollyal az arcán.”

Räikkönen az F1-Insider című lapnak nyilatkozva nemrég azt mondta, nem tudja még, mit tartogat számára 2022.

„Őszintén mondom, még nem tudom. De tavaly ilyenkor is ugyanez volt” – fogalmazott a korábbi világbajnok. „Majd meglátjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!