Alfa Romeo: Räikkönen nagyon motivált, és mosolyogva jön szimulátorozni - F1VILÁG.HU

Alfa Romeo: Räikkönen nagyon motivált, és mosolyogva jön szimulátorozni

HIRDETÉS
Továbbra sincs döntés arról, hogy Kimi Räikkönen folytatja-e pályafutását a Forma-1-ben, jelenlegi főnöke, Frederic Vasseur azonban még nem zárja ki, hogy meghosszabbítják a finn szerződését.
RAIKKONEN Kimi Räikkönen (fin), Alfa Romeo Racing ORLEN C41, portrait during the Formula 1 Emirates Grand Prix de France 2021, 7th round of the 2021 FIA Formula One World Championship from June 18 to 20, 2021 on the Circuit Paul Ricard, in Le Castellet, France - Photo Antonin Vincent / DPPI

Räikkönen harmadik idényét tölti az Alfa Romeo csapatánál, az elmúlt hetekben azonban egyre többször lehetett hallani, hogy a szezon végén távoznia kell a svájci-olasz istállótól.

A Forma-1 legrutinosabb versenyzője többször elmondta, amíg élvezi a versenyzést, nem kívánja szögre akasztani a sisakját, Frederic Vasseur, az Alfa Romeo csapatfőnöke pedig nemrég azt mondta, Räikkönen továbbra is rendkívül motivált.

„Kimi az egyik sarokköve lett a szimulátoros munkáinknak. Az elmúlt hónapokban nagy lépéseket tettünk a szimulátorban, Kimi pedig kulcsszerepet vállalt ebben” – mondta a szakember, utalva a 2022-es F1-es autó fejlesztési munkálataira.

„Minden egyes verseny előtt és után a gyárban van, és öröm figyelni a munkáját. Ez is azt mutatja, hogy még mindig nagyon motivált. Ha megkérjük, hogy reggel 8-ra jöjjön szimulátorozni, pontosan 8-kor ott lesz mosollyal az arcán.”

Räikkönen az F1-Insider című lapnak nyilatkozva nemrég azt mondta, nem tudja még, mit tartogat számára 2022.

„Őszintén mondom, még nem tudom. De tavaly ilyenkor is ugyanez volt” – fogalmazott a korábbi világbajnok. „Majd meglátjuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!