Bahreini Nagydíj

Alguersuari megköszönte Schumachernek

Alguersuari megköszönte Schumachernek

Jaime Alguersuari nagyon hálás a sorsnak azért, hogy Michael Schumacherrel harcolhatott az Ausztrál Nagydíjon.


Jaime Alguersuari nagyon hálás a sorsnak azért, hogy Michael Schumacherrel harcolhatott az Ausztrál Nagydíjon.

A Toro Rosso versenyzője ugyanis elmondta, hogy rengeteget tanult a hétszeres világbajnoktól, ami sokat segített neki abban, hogy megszerezze első pontjait a hétvégén Malajziában.

„Michael megmutatta nekem, hogy miként is kell a határon vezetni egy forma-1-es autót a többi versenyző mellett” – idézte a spanyol versenyzőt az Autosport.

„Ez nagyon fontos volt. Az, hogy befejeztem az Ausztrál Nagydíjat, és hogy harcolhattam vele, megmutatta, miként kell agresszíven bánni a többiekkel.”

“Malajziában pedig sikerült kamatoztatni ezt a tudást, és kiváló harcot vívtam Petrovval, illetve Hülkenberggel.”

Jaime hosszú körökön keresztül tartotta maga mögött Schumachert Melbourne-ben, és úgy gondolja, hogy rengeteget tanult a hétszeres világbajnoktól, aki hihetetlenül agresszíven támadta, és végül nagy nehezen, de el is ment mellette.

Bár fantasztikusan versenyzett a maláj ringen, ahol megszerezte első pontjait a Forma-1-ben, Alguersuari elmondta, hogy véleménye szerint majd csak a szezon második felében fogja tudni megmutatni valós erejét.

„Sok van még bennem” – folytatta. „Arra számítok, hogy amint visszatérünk Európába, és olyan pályákon versenyzünk, amiket már ismerek, meg fogom tudni mutatni, hogy mire is vagyok képes.”

„Egyre jobban ismerem az autót, így sokat várom a szezon második felétől.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!