Friss hírek

Allison: Semmi közöm a Ferrari idei sikereihez

A Ferrari korábbi technikai igazgatója, a jelenleg a Mercedesnél tevékenykedő James Allison azt mondja, gyakorlatilag semmi köze nincs a patinás olasz istálló idei sikereihez.

Allison felesége halála után, a tavalyi szezon közepén távozott a Ferrari csapatától, majd idén technikai igazgatói szerepkörben tért vissza az F1-be a Mercedesszel.

Hirdetés
 

A szakember feladatait Mattia Binotto vette át a Ferrarinál, aki úgy tűnik, csapatával remek munkát végzett, hiszen a maranellói gárda olyannyira versenyképesnek mutatkozott, hogy a szezon első három versenyéből kettőt megnyert, és jelenleg mindkét bajnoki tabellát vezeti.

„Hónapokkal ezelőtt távoztam a Ferraritól, és csak néhány hete csatlakoztam a Mercedeshez. Bármi, amit a Ferrari az idei autóval csinált, az az ott dolgozó szakemberek érdeme” – mondta James Allison Bahreinben.

„Ugyanez igaz jelenlegi csapatomra is. A fantasztikus teljesítmény azoknak az embereknek köszönhető, akik az elmúlt hónapokban rengeteg energiát fektettek a munkába Brackley-ben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!