Orosz Nagydíj

Alonso: A gumikkal biztosan nem lesz gond

Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnoka úgy véli, a Pirelli abroncsaival biztosan nem lesznek problémák Kanadában.


Fernando Alonso, a Ferrari kétszeres világbajnoka úgy véli, a Pirelli abroncsaival biztosan nem lesznek problémák Kanadában.

A Ferrari spanyolja a pénteki szabadedzések után elárulta, számos új elemet kipróbáltak a nyitónapon, ám azt még ki kell elemezniük, hogy ezek az újítások a várt eredményeket hozták-e.

„Meglehetősen elégedett vagyok a pénteki edzésnappal, rengeteg feladatot elvégeztünk különösebb problémák nélkül” – mondta a kétszeres világbajnok.

„Kipróbáltunk néhány új komponenst, most pedig arra kell összpontosítanunk, hogy megértsük, hogyan is működnek ezek. Mint pénteken mindig, ki kell elemeznünk az adatokat, és a lehető legjobban fel kell készülünk a szombati időmérőre.”

A Pirelli Montrealba is a két leglágyabb keverékével érkezett, Alonso szerint pedig nem kell attól tartani, hogy a félig-meddig utcai versenypályán problémáik lesznek majd az abroncsokkal.

„Számításba kell vennünk azt is, hogy a gumik viselkedése hasonló ahhoz, mint amit Monacóban láthattunk.”

„Persze a szuperlágy gumik nem olyanok, mint a múltban, és a versenyen is tovább bírják majd. Ebből kifolyólag azt gondolom, nem lesznek problémák a gumikkal sem az időmérőn, sem a futamon.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS