Friss hírek

Alonso az olaszországi rajtbüntetésekből profitálna

Optimistán tekintett előre az olaszországi Forma-1-es hétvégére Fernando Alonso. Az Alpine kétszeres világbajnoka mindkét pénteki szabadedzést az első tízben zárta, a második gyakorláson hét tizedmásodperces hátránnyal a hetedik helyen végzett. Szombaton azonban nyugodt szívvel számolhat azzal, hogy három hellyel előrébb végez majd, hiszen a tőle gyorsabb autót vezető Carlos Sainz, Max Verstappen és Sergio Perez is rajtbüntetés elé néz.

 „Sok gyors autó lesz körülöttünk, de Spához hasonlóan itt is számos rajtbüntetést kiosztanak, amiből profitálhatunk. Először azonban jól kell teljesítenünk az időmérőn, szóval arra kell koncentrálnunk” – magyarázta Alonso, aki pénteken az abroncsok működésének megértésére fordított nagy figyelmet. Szerinte a gumikezelésnek nagy szerepe lesz a vasárnapi futamon.

Hirdetés
 

„Jó péntek volt. Sok kört teljesítettünk és sok adatot gyűjtöttünk a gumikról, ami kulcsfontosságú lesz a hétvége hátralévő részében. Próbáltunk minél többet lefaragni az autóról, a határokat feszegettük” – tette hozzá a spanyol.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Alonso az olaszországi rajtbüntetésekből profitálna
Ricciardo csak az F1-re fókuszál, „reális opció”, hogy tartalékos lesz jövőre
Albon nemigen hitt a gyors visszatérésben, de úgy érzi, készen áll
Sainz figyelmeztet, előbb-utóbb valaki meg fog sérülni!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!