Alonso: Befejezetlen ügyem van a McLarennél - F1VILÁG.HU

Alonso: Befejezetlen ügyem van a McLarennél

HIRDETÉS

A McLaren kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso úgy érzi, befejezetlen ügye van még Wokingban, ezért is tért vissza a patinás angol istállóhoz a 2015-ös idényre.


A McLaren kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso úgy érzi, befejezetlen ügye van még Wokingban, ezért is tért vissza a patinás angol istállóhoz a 2015-ös idényre.

A spanyol szerződtetését csütörtökön jelentette be a McLaren, Alonso pedig úgy nyilatkozott, nagyon sajnálja, hogy 2007-ben csúnyán váltak szét útjaik.

„Nem a legjobb érzés volt 2007-ben” – mondta a Ferraritól nemrég távozott versenyző.

„De az azóta eltelt évek során belül csak egy dolog maradt, amit meg kell még tennem a Forma-1-ben. A 2007-ben történtektől eltekintve mindennel elégedett voltam pályafutásom során. Akkor viszont nem a legjobbat hoztam ki magamból.”

„Szóval most, néhány évvel később az ember sokkal érettebb, megtanult és megértett bizonyos dolgokat, amiket nem tudott 25 évesen.”

„Most azért jöttem, hogy befejezzem azt, amit 2007-ben elkezdtem. Ez volt az első és legfontosabb célja a visszatérésemnek.”

Ron Dennis – kinek viszonya annak idején igencsak megromlott Alonsóval – úgy fogalmazott, sikerült maguk mögött hagyniuk a múltban történteket.

„A Forma-1-ben 7 hét is örökkévalóság – nemhogy 7 év! Tudom, hogy a média vadászni fog majd az esetleges csapaton belüli törésekre, főleg Fernando és köztem. De csak annyit mondhatok, az idejüket vesztegetik, mert nincsenek problémáink.”

„Az embernek mindig adódnak kihívásai a versenyzőit illetően – Alain Prost és Ayrton Senna esetében is volt néhányszor, de ez a 2007-es történet már messze jár.”

Hirdetés

„Az ember megbánja azokat a hibákat, amiket elkövet az életben, és néha nem lehet megváltoztatni a történelmet. Talán én is kezelhettem volna jobban a dolgokat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!