Orosz Nagydíj

Alonso biztos benne, hogy feltámad a Renault

Fernando Alonso meg van győződve arról, hogy a Renault-nak mindene megvan ahhoz, hogy a tavalyi sikertelenségeket követően ismét visszatérjen a mezőny élére a Forma-1-ben.

Fernando Alonso meg van győződve arról, hogy a Renault-nak mindene megvan ahhoz, hogy a tavalyi sikertelenségeket követően ismét visszatérjen a mezőny élére a Forma-1-ben.

Azt követően, hogy egy évet lehúzott a McLaren színeiben, Alonso idén visszatért egykori csapatához, ahol reményei szerint ismét lehetősége lesz a győzelmekre, illetve a bajnoki cím megszerzésére.

A spanyol pilóta azonban elismerte, időre lesz szükségük, míg visszatérnek az élre.

“A csapat nagyon le volt maradva a 2007-es idényben, és ezt a nagy hátrányt egyszerűen lehetetlen behozni egy tél alatt” – mondta Alonso a csapat előzetesében. “A többiek is sokat fejlődtek, így időbe fog telni, míg elérünk egy bizonyos szintet, azonban magabiztos vagyok, mert tudom, mindenünk megvan ahhoz, hogy sikeresek legyünk.”

“A csapat már megmutatta, tudja, miként kell győztes autót építeni, mindössze továbbra is keményen kell hajtanunk, hogy bizonyosságot szerezzünk arról, minden rendben megy-e az idei évben” – tette hozzá a spanyol versenyző, aki nem ringatja álomvilágba magát a szezonnyitóval kapcsolatban.

“Nem lesz egyszerű az első verseny, de már nagyon várom a bajnokság kezdetét. Rengeteg kihívás vár a csapatra, de sokat dolgoztunk az elmúlt hónapokban, és felkészültünk az idei bajnokságra. Tudom, hogy a győzelem, vagy a dobogós helyek szinte elérhetetlenek lesznek Ausztráliában, azonban soha nem lehet tudni, mi történik a versenyen.”

“Akár eshet is az eső, száradó pályán is elrajtolhat a mezőny, és akkor komoly meglepetések várhatók. Ha felbukkan egy lehetőség, akkor én azonnal le fogok csapni rá” – tette hozzá Fernando.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS