Alonso csak nevetett Horner nyilatkozatán - F1VILÁG.HU

Alonso csak nevetett Horner nyilatkozatán

Fernando Alonso közösségi oldalán reagált Christian Horner egy interjúban adott válaszain. A Red Bullnál már biztosan változik a pilótafelállás a következő szezonban, hiszen Daniel Ricciardo a Renault színeiben versenyez jövőre. Az pedig még nem dőlt el, ki lesz Max Verstappen csapattársa.

Sokan a spanyol pilótát látnák szívesen a Red Bullnál, kivéve talán Hornert, aki ugyan elismeri Alonsót, de úgy véli, nem a kétszeres világbajnok lenne a megfelelő választás.

Nagyon tisztelem Fernandót, egy nagyszerű, fantasztikus versenyző, de nagyon nehéz lenne látni… Bárhová megy, okoz egy kis káoszt.” – mondta a Red Bull csapatfőnöke, majd hozzátette:

Nem vagyok biztos benne, hogy egészséges dolog lenne a csapatunk számára az, ha Fernando csatlakozna. Inkább arra törekednénk, hogy egy fiatal tehetségbe invesztálunk, mintsem szerződtetünk egy olyan versenyzőt, aki már közel jár pályafutása végéhez.

Alonso úgy érezte, ezt nem hagyhatja szó nélkül, és hivatalos Twitter-oldalán nevetőjelekkel kísérve írta, hogy ennél jobb dolgot még nem olvasott, majd hozzátette: „nem, köszönöm”. Ezek szerint a spanyol sem a Red Bullnál képzeli el jövőjét.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!