Alonso csapattársát, Massát méltatja

Rendkívül elismerően nyilatkozott csapattársáról, Felipe Massáról a Ferrari spanyol versenyzője, Fernado Alonso.


Rendkívül elismerően nyilatkozott csapattársáról, Felipe Massáról a Ferrari spanyol versenyzője, Fernado Alonso.

A 2005-ös és 2006-os év legjobbja a Ferrari fotósa, Ercole Colombo „Két király” című könyvében beszélt brazil istállótársáról, aki állítása szerint amellett, hogy profi autóversenyző, a magánéletben is tiszteletreméltó személyiség.

„Felipe egy kiváló csapattárs. Egy olyan versenyző, aki a munkájára összpontosít, és mindent annak szentel” – fogalmazott a kétszeres világbajnok.

„Mindent belead és keményen dolgozik. Ráadásul nagyon természetes személyiség, korrekt, barátságos, igazi profi, és az év 365 napjában a munkájának él.”

Alonso hozzátette, Massa karaktere alapvetően hozzájárul a kettejük közt lévő harmonikus viszonynak, és egyúttal lehetővé teszi, hogy elkerüljék a vitákat csapaton belül.

„Imádja a családját, a feleségét, a szüleit és a testvérét, kitartanak egymás mellett. A csapattársam egy olyan személy, akit rendkívüli módon tisztelek.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!