Friss hírek

Alonso egy „furcsa” napon végzett az első helyen Japánban

Az időmérő tabella élén kezdte a Forma-1-es Japán Nagydíjat Fernando Alonso. A kétszeres világbajnok szerint a csapata versenyképes lesz Szuzukában, de a szabadedzéseket furcsának titulálta.

Nagy mennyiségű eső hullott le Szuzuka környékén a Forma-1-es Japán Nagydíj pénteki napján, ami nagyban megnehezítette a mezőny munkáját. Az első szabadedzésen a leggyorsabb kört kisebb meglepetésre Fernando Alonso teljesítette, aki a felkészülést nagyon élvezte, az eredményével kapcsolatban azonban fenntartásokat fogalmazott meg.

„Furcsa nap volt, szerintem az eredmények nem reprezentatívak. Mindenesetre még köröznünk kell, ha esetleg vasárnap is esne. Holnapra száraz időjárással számolunk, vasárnap azonban bármi megtörténhet. Az autó jónak tűnik, az esőben gyorsnak éreztem, szóval szerintem készen állunk” – fogalmazott a spanyol, aki már jól ismeri a japán aszfaltcsíkot. 2006-ban nyernie is sikerült a helyszínen.

„Úgy érzem, száraz körülmények között is versenyképesnek kell lennünk. Idén, ezzel a csomaggal kedveljük ezeket a fajta pályákat, én pedig még esőben is imádok itt vezetni. Nagyon élveztem ezt a napot. A nagy tempójú kanyarokban nagyon magas a tapadás. Remélhetőleg holnap, a napsütésben még jobban élvezhetjük a pályát” – tette hozzá Alonso.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Alonso egy „furcsa” napon végzett az első helyen Japánban
A Red Bullt nem ijeszti meg a Mercedes felzárkózása
Eldőlt: Teltházas lesz a 2023-as Forma-1-es Magyar Nagydíj
Brown Binotto távozásáról: Egy F1-es csapat sikereinek kulcsa a stabilitás
Steiner: A 2023-as Ferrari-motor „bomba” lesz!
Az Aston Martinnál el vannak ájulva Alonsótól

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!