Alonso élvezettel nézi Verstappen versenyzését - F1VILÁG.HU

Alonso élvezettel nézi Verstappen versenyzését

HIRDETÉS
A korábbi Forma-1-es világbajnok, Fernando Alonso elismerte, élvezettel nézi a száguldó cirkusz feltörekvő titánja, Max Verstappen versenyzését.
BUDAPEST, HUNGARY - JULY 30: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing and Fernando Alonso of Spain and McLaren Honda talk in the Paddock before the Formula One Grand Prix of Hungary at Hungaroring on July 30, 2017 in Budapest, Hungary.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A spanyol versenyző a tavalyi szezont követően intett búcsút az F1-nek, habár a visszatérés lehetőségét még nem zárta ki – elmondása szerint nyáron dönt majd arról, hogy megpróbál-e újra rajthoz állni a száguldó cirkuszban.

„Megfelelő motivációt találtam abban, hogy új kategóriákban próbálom ki magam azzal a céllal, hogy nyerjek” – mondta Alonso az El Confidencial című lapnak.

„A Forma-1-ben csak egy autó nyer, és már februárban tudni lehet, melyik lesz az.”

Alonso januárban rajthoz áll majd a legendás Dakar-ralin, ám pontosan tudja, a győzelem talán nem reális célkitűzés.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az olyan nagy versenyzők szintjén vagyok, mint Peterhansel, Carlos Sainz, vagy Al-Attiyah. Hat hónap alatt ez lehetetlenség. De ez a hat hónapnyi felkészülés nagyon gazdagító volt úgy versenyzőként, mint emberként.”

Alonsót megkérdezték arról is, kit tart a mai Forma-1-es mezőny legjobbjának.

„A Forma-1-ben nincs legjobb versenyző. Nem lehet mindent így kielemezni. De szeretem nézni Max Verstappent, mert mindig támadómódban van, és ez jó nézői szempontból.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!