Alonso élvezi Las Vegast, de nem jósol izgalmas futamot - F1VILÁG.HU

Alonso élvezi Las Vegast, de nem jósol izgalmas futamot

Fernando Alonso szerint a Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíj szervezői tehettek volna többet azért, hogy vasárnap izgalmas futamot produkáljon az új pálya.

Az Aston Martin pilótája szerint ne számítsunk túl nagy izgalmakra az első Forma-1-es Las Vegas-i Nagydíjon, a vonalvezetés és az aszfalt ugyanis valószínűleg ezt nem fogja lehetővé tenni. A kétszeres világbajnok a tizedik rajthelyet szerezte meg a vasárnapi futamra.

 „A hosszú egyenesek miatt ez nem valami izgalmas vonalvezetés, ráadásul rendkívül alacsony a tapadás. Nem tudom, miért nem másolták le azt, amit például Szaúd-Arábiában csináltunk. Az élvezetesebbé tehetné a helyzetet. Ez szomorú, mert így nem fogunk tudni lemenni az ideális ívről.” – magyarázta Alonso, akinek ennek ellenére elnyerte tetszését az utcai helyszín.

„Minden más azonban lenyűgöző. Én örömmel versenyzek egy ilyen városban. Őrült város, őrült felállás. Az első évéhez képest minden jól fest, a másodikra pedig tovább fognak javítani a helyzeten. Ebbe az irányba mozdult el a sport, ezt kell elfogadnunk” – tette hozzá.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!