Alonso és Button továbbra is hisz a McLarenben

A kiábrándító eredmények ellenére továbbra is hisznek a McLaren mihamarabbi feltámadásában az istálló versenyzői, Fernando Alonso és Jenson Button.


A kiábrándító eredmények ellenére továbbra is hisznek a McLaren mihamarabbi feltámadásában az istálló versenyzői, Fernando Alonso és Jenson Button.

Erről nyilatkozott a minap a patinás angol csapat versenyigazgatója, Eric Boullier.

Pedig Button a legutóbbi, spanyolországi versenyt követően közel sem volt meggyőződve erről: a brit világbajnok azt mondta, ijesztő volt vezetni az autót, és jó esély van rá, hogy a McLaren egész évben küszködni fog a pontszerzéssel.

Boullier mindazonáltal elmondta, a versenyzők is pontosan tudták, hogy 2015-ben borzasztóan nehéz év vár rájuk.

„Úgy döntöttünk, hogy nem lesznek különösebb elvárásaink” – mondta a francia szakember az AUTOSPORT-nak.

„Óriási butaság lett volna azt mondani Jensonnek és Fernandónak, hogy az idei lesz a ti évetek, srácok. Mert tudtuk, hogy nem az lesz.”

„Ha az ember egy sikeres hosszú távú projektet akar felépíteni, először is a bizalmat és az őszinteséget kell kialakítani. Ez a kulcs. Ez az egyes számú szabály a McLarennél: mindenki érti a másikat, és hisz a másikban.”

„Tudjuk, hol állunk, de azt is, merre tartunk, és elég megnyugtató az is, hogy hiszünk abban, amit csinálunk.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!