Alonso: Fontos három hét áll előttünk

Csak egyetlen autóval képviselte magát a Forma-1-es Bahreini Nagydíjon a McLaren csapata.


Csak egyetlen autóval képviselte magát a Forma-1-es Bahreini Nagydíjon a McLaren csapata.

Jenson Button műszaki problémák miatt nem tudott rajthoz állni az év negyedik versenyén, Fernando Alonso azonban derekasan helytállt, és végül a tizenegyedik helyen ért célba.

A spanyol versenyző a leintést követően elmondta, nagyon elégedett a mai futammal, és reméli, a három hét múlva esedékes Spanyol Nagydíjon még versenyképesebbek lesznek.

„Muszáj reálisan látnom a dolgokat, és azt kell mondjam, nagyon elégedett vagyok a mai versennyel” – mondta a kétszeres világbajnok, aki egy hellyel csúszott csak le a pontszerzésről.

„Voltak aggályaink, és persze láttuk, hogy Jenson még csak rajthoz sem tudott állni a versenyen. Fontos volt befejezni a futamot, jó, hogy újra megtettünk rengeteg kört.”

Alonso hozzátette, rengeteg munka vár csapatára a barcelonai versenyt megelőző hetekben, de optimistán tekint a jövőbe.

„Fontos három hét áll előttünk, hiszen növelnünk kell a teljesítményt és a megbízhatóságot. De az, hogy többé-kevésbé versenyképesen sikerült befejeznünk a mai versenyt, a lehető legjobb hír.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!