Alonso hétvégén lesz 40 éves, de 25-nek érzi magát - F1VILÁG.HU

Alonso hétvégén lesz 40 éves, de 25-nek érzi magát

HIRDETÉS
A hétvégi Magyar Nagydíj idején, július 29-én lesz 40 éves a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso, a spanyol pilóta azonban azt mondja, úgy érzi magát, mintha 25 éves lenne.
Fernando Alonso, Alpine

Alonso 2001-ben mutatkozott be a Forma-1-ben a Minardi színeiben, 2003-ban pedig épp nálunk aratta első futamgyőzelmét a királykategóriában – immáron a Renault színeiben. A spanyol versenyző 2005-ben lett először bajnok, akkor 24 éves volt, hamarosan azonban 40. életévét tölti be.

Amikor az Alpine versenyzőjét arról kérdezték, milyen lesz részt venni első F1-es futamán 40 évesként, nevetve azt mondta, lehet, hogy rendesen megborotválkozik, és akkor nem fogják őt a koráról kérdezgetni.

„Kifekszem a napozóágyra, lebarnulok, megborotválkozom, és nagyon fiatalnak fogok kinézni!” – mondta a kétszeres F1-es bajnok. „A viccet félretéve: teljesen átlagos verseny lesz, semmi sem változik. Jól érzem magam.”

„Őszintén megmondom, az év eleji biciklis balesetem után az első pár futamon volt bennem némi stressz a sportba való visszatérés miatt. Aggódtam az állkapcsom miatt, a vállam miatt, mivel volt egy nagyon apró sérülésem.”

„Viszont nagyon-nagyon fitt vagyok, 200 százalékos. Szóval csak egy újabb szám lesz a magyarországi verseny. Eszünk majd egy kis tortát! De ettől eltekintve teljesen normális hétvége lesz. 25 évesnek érzem magam. Szóval bármilyen szám is szerepel majd az útlevelemben, nem annyinak érzem magam.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!