Eifel Nagydíj
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Alonso: Inkább egy győzelem, mint a bajnoki ezüst

A dobogós helyek egyikének megszerzésére törekszik a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon a Ferrari kétszeres világbajnok, Fernando Alonso.


A dobogós helyek egyikének megszerzésére törekszik a hétvégi Abu Dhabi Nagydíjon a Ferrari kétszeres világbajnok, Fernando Alonso.

A spanyol versenyző a maranellói gárda hivatalos weboldalán vezetett blogjában a minap kifejtette, habár még esélyes arra, hogy ezüstérmes pozícióban zárja az idei bajnokságot, jobban örülne annak, ha a hátralévő két versenyből legalább egyet meg tudna nyerni.

„Lassan a bajnokság végéhez érünk: még zajlik a verseny a második helyért az egyéni ponttáblázaton, de őszintén szólva sokkal boldogabb lennék, ha inkább egy újabb győzelmet sikerülne szerezni a júliusi, silverstone-i diadal után” – fogalmazott Alonso, majd hozzátette, ha nem is minden esetben a győzelemért, a dobogós helyekért azért reméli, harcba szállhatnak Abu Dhabiban és Brazíliában.

„A bajnokság zárószakaszában a relatív pozíciók elég világosak, de láthattuk, hogy vannak olyan körülmények, melyek közepette harcolhatunk a győzelemért, mint ahogy az megtörtént például Suzukában.”

„Tudjuk, hogyha sikerül mindent összerakni, akkor a legjobb három helyért harcolhatunk, de az időmérőn a harmadik sorban van a megszokott pozíciónk. A versenyen persze másképp alakulhatnak a dolgok, de ez a reális szituáció. A célunk tehát a dobogó.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!