Friss hírek

Alonso: Jó irányba halad a McLaren

A 14. legjobb idővel zárta a Bahreini Nagydíj pénteki edzésnapját a McLaren világbajnok versenyzője, Fernando Alonso, aki azt reméli, az időmérőn sikerül tisztességes rajtpozíciót szereznie.

Alonso összesen 45 kört tett meg a pénteki edzésnapon, ami elmondása szerint komoly pozitívum. A spanyol azt mondja, jó irányba haladnak.

„Jól alakult a pénteki napunk, legalábbis, ami engem illeti, Stoffelnek ugyanis sok gondja akadt” – mondta Alonso.

„Sikerült köröznöm, és voltak pozitívumok a beállításokkal kapcsolatban is. 1,5 másodpercre vagyunk a leggyorsabb autótól, idén még nem volt ilyen kicsi a lemaradásunk. És a második edzésen 31 kört sikerült megtenni, ami soknak számít.”

„Ha megnézzük, mivel is kell gazdálkodnunk, azt gondolom, sikerült mindent kihoznunk magunkból. Úgy gondolom, jó irányba haladunk, de még nagy utat kell megtennünk.”

Alonso kifejtette, reméli, sikerül jó pozícióból megkezdenie a vasárnapi versenyt.

„Remélem, hogy jól sikerül majd a szombati időmérő. Minden egyes pályán töltött kört ki kell használnunk a harmadik edzésen, jó időmérőre lesz szükségünk, és támadnunk kell a versenyen.”

„Nem vagyunk még 100 százalékig biztosak abban, hogy megoldottuk a problémáinkat, szóval tovább kell folytatnunk a munkát.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!