Alonso jobban élvezi a visszatérést, mint várta - F1VILÁG.HU

Alonso jobban élvezi a visszatérést, mint várta

HIRDETÉS
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso az Azeri Nagydíj helyszínén, Bakuban elárulta, jobban élvezi az F1-es visszatérést, mint várta.
Fernando Alonso, Azerbaijan Grand Prix, Alpine F1 Team, 03.06.2021

A spanyol versenyző kétéves kihagyás után tért vissza a száguldó cirkuszba az Alpine színeiben, nemrég pedig bevallotta, több időre lesz szüksége a formába lendüléshez, mint várta. Alonso mindössze kétszer végzett eddig pontszerző helyen, legjobb eredménye egy 8. hely volt a Portugál Nagydíjon.

A küszködés ellenére viszont a 39 esztendős versenyző nagyon élvezi a versenyzést.

„Ami a boldogságot, vagy a visszatéréssel kapcsolatos érzéseket illeti, jobbak, mint vártam – őszintén mondom!” – fogalmazott a spanyol pilóta Bakuban.

„Minden egyes hétvégét nagyon élvezek, élvezem a vezetést. Hiányoznak a nagydíjak azokon a hétvégéken, amikor nem versenyzünk! Szóval nagyon fogom élvezni a következő időszakot, amikor is három versenyünk lesz egyhuzamban Franciaországban és Ausztriában – mert imádom az oda-vissza fordulókat.”

Alonso azt mondja, sok munka vár még rá, de biztos benne, hogy előbb-utóbb jönni fognak majd az eredmények.

„Nyilván van néhány dolog, amin dolgoznunk kell. Az egyik a gumik felkészítése, hogy hogyan váltsuk őket – főleg szombatonként. A vasárnapokkal elégedett vagyok, a szombatokkal viszont nem. És jelenleg a gumiváltás okozza a fő nehézséget.”

„De azt hiszem, ez csak idő kérdése. A helyükre kerülnek a dolgok, szóval nem igazán aggódom a teljesítmény miatt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!