Alonso kellemesen csalódott a McLaren tempójában

Ugyan kiesett a vasárnapi futamon, Fernando Alonsót kellemes meglepetésként érte a McLaren autójának Maláj Nagydíjon nyújtott tempója.


Ugyan kiesett a vasárnapi futamon, Fernando Alonsót kellemes meglepetésként érte a McLaren autójának Maláj Nagydíjon nyújtott tempója.

A spanyol világbajnok versenykörülmények között először vezethette a wokingi gárda idei autóját Szepangban, és bár technikai probléma miatt nem jutott el a kockás zászlóig, elmondása szerint kellemeset csalódott a hétvégi teljesítményben.

„Igen, jobb volt, mint vártam” – mondta Alonso.

„A tempó meglepően jó volt, tartottam a többiek tempóját, a végén, a kiállások előtt pedig még a Red Bullt is beértük. Remélhetőleg Kínában további előrelépést tehetünk. Ezek a megbízhatósági problémák pedig abszolút normálisak a kevés teszt után.”

„Normális esetben ezek a gondok a teszteken ütik fel a fejüket, nekünk viszont az első pár versenyen kell megtalálnunk őket.”

„Úgy gondolom, meglehetősen pozitív hétvégénk volt, kipróbálhattunk néhány beállítás-módosítást, az időmérő is rendben volt, csak épp túl rövid – a Q1-ben véget ért.”

„Fontos, hogy a felmerült problémákat megértsük, hogy a következő versenyen ne ismétlődjenek meg.”

„A versenyképességünk elég jó volt.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Barcelonában!