Alonso kipróbálta az új Ferrarit

Fernando Alonso elégedetten nyilatkozott, miután kipróbálta a Ferrari jövő évi versenygépét a szimulátorban.


Fernando Alonso elégedetten nyilatkozott, miután kipróbálta a Ferrari jövő évi versenygépét a szimulátorban.

„Elégedett vagyok a munkával, amit a szimulátorban töltöttem” – mondta a spanyol versenyző, aki tisztában van azzal, hogy a jövő évben bevezetésre kerülő új motorformula – 1.6 literes V6-os turbómotorok – komoly kihívás elé állítja a résztvevőnek.

„Sikerült mindent elvégeznünk, amit terveztünk. Jó volt ismét vezetni, még ha csak virtuálisan is. Sok ötleten átmentünk a mérnökökkel. Még a tanulási fázis elején vagyunk, de egyre jobb lesz, ebben biztos vagyok.”

Alonso a második helyen zárta az idei bajnokságot, jócskán lemaradva a világbajnok Sebastian Vettel mögött, azonban a Ferrari szokásos karácsonyi partiján elmondta, hogy készen áll a következő idényre, ahol mindent megtesz majd azért, hogy a legjobban teljesítsen.

„Soha nem egyszerű másodikként befutni, de előre kell nézni” – mondta. „Mindenki sokat vár tőlünk. Jövőre még jobban akarunk teljesíteni, és tudom, hogy mindenki azon lesz, hogy még jobb munkát végezzen.”

„Az új szabályok extra munkát jelentenek majd mindannyiunk számára, de mindenki biztos lehet abban, hogy mind fizikálisan, mind mentálisan 100%-os formában leszek márciusban, a szezonnyitón.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS