Alonso ma újra Forma-1-es autóba ül! - F1VILÁG.HU

Alonso ma újra Forma-1-es autóba ül!

HIRDETÉS
Ma, Barcelonában ismét Forma-1-es versenyautóba ülhet a kétszeres világbajnok Fernando Alonso – erősítette meg a Renault.
Fernando Alonso, Renault factory visit, Enstone, 2020 September

A spanyol pilóta 2021-ben a francia istálló színeiben tér vissza a Forma-1-be, egy ideje pedig már sejteni lehetett, hogy Alonso ezen a héten újra versenyautóba ülhet.

A Renault kedden reggel erősítette meg, Alonso ma, Barcelonában valóban pályára gurul majd. A egy filmforgatás keretében a csapat idei versenyautójával is körözhet majd a katalán ringen.

A Renault számára remekül alakult a múlt hétvégi Eifel Nagydíj, Daniel Ricciardo ugyanis a 3. helyen ért célba Lewis Hamilton és Max Verstappen mögött.

A csapatot irányító Cyril Abiteboul a Nürburgringen azt mondta, Alonso is fellelkesült az eredménytől.

„A verseny előtt, közben és után is kaptunk tőle üzenetet” – mondta a szakember. „Meglepődnének, mennyire érdeklődő!”

„Amikor csatlakozott a csapathoz, illetve amikor bejelentettük a szerződtetését, az ő kommunikációja leginkább 2022-ről szólt. De minél jobban belementünk az idei szezonba, és minél jobban fejlődött a csapat, az autó, annál inkább elkezdett 2021 felől érdeklődni.”

„Fernando olyan, mint egy nagy cápa! Amint megérzi a vér szagát, támadni akar! És én így látom őt – egy kiéhezett cápát látok!”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!