Friss hírek

Alonso: Már vagy 70 pontot veszítettünk idén a megbízhatatlanság miatt

Motorhiba miatt ismét egy jó eredménytől esett el a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso. A spanyol úgy érzi, a mexikói pályán valósággal szárnyalt, a technikai azonban újra kibabrált vele.

Alonso joggal csalódott, hiszen idén már sokadik alkalommal esik ki műszaki probléma miatt, számításai szerint nagyjából 70 pontot veszített idén a megbízhatatlanságuk következményeként. Alonso reméli, a szezon utolsó két versenyén még szép eredményeket érhet el az Alpine-nal – mielőtt az Aston Martinhoz megy, ahol 2023-tól folytatja pályafutását.

„A 14-es autó megint megállt a kockás zászló előtt, szóval azt hiszem, nagyjából 70 pontot veszítettünk már ilyenek miatt, de felesleges megint erről beszélni” – mondta csalódottan a kétszeres világbajnok. „Már csak két verseny van hátra, meglátjuk, mire megyünk ezeken. És aztán elkezdődik egy új fejezet.”

Hirdetés
 

„Az én személyes véleményem szerint az austini és a mexikói voltak a legjobb versenyeim. A McLarenek és a csapattársam előtt voltam, gyorsnak is éreztem magam, de a 14-es autó megint megállt alattam…”

Alonso csapattársa, Esteban Ocon a 8. helyen ért célba Mexikóvárosban.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Alonso: Már vagy 70 pontot veszítettünk idén a megbízhatatlanság miatt
Verstappent választották az év autóversenyzőjének
FIA-elnök: A Red Bull fair büntetést kapott, noha a riválisok vért akartak!
Verstappen elárulta, melyik volt a leggyengébb hétvégéje idén
Wolff: Senki más nem fog nyolc világbajnoki címet szerezni
Marko: Verstappenhez jelenleg senki sem mérhető

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!