Alonso: Megvárom, mi lesz a McLarennel, és aztán döntök! - F1VILÁG.HU

Alonso: Megvárom, mi lesz a McLarennel, és aztán döntök!

HIRDETÉS
Fotó: McLaren

A kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso azt mondja, továbbra sem hozott döntést arról, hogy marad-e a McLaren csapatánál a 2018-as idényre.

A hírek szerint a McLaren pénteken, Szingapúrban bejelentheti, az idei szezont követően szakít a Hondával, és a következő évtől kezdve a Renault erőforrásait használja a Forma-1-ben.

A patinás brit istállónál abban bíznak, ezzel a döntéssel maradásra bírhatják Fernando Alonsót, akinek szerződése a szezon végén lejár.

Alonso azonban a Szingapúri Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta, nem született még döntés arról, hol folytatja 2018-ban.

„Nem született még döntés. Megvárom, mit csinál a McLaren, és aztán majd döntök” – mondta a spanyol.

„A lehető legjobb döntést szeretném hozni. A csapat tudja, hogy a legjobb helyekért akarok harcolni a jövőben. Nem fogok a Forma-1-ben maradni csak azért, hogy szerezzek néhány pontot a 10. hely környékén.”

„De a GP-versenyzés a prioritás számomra. Csak akkor fogok más szériák felé fordulni, ha úgy érzem, nincs már tovább a Forma-1-ben.”

„Számos lehetőségem van a jövőre nézve. De szeretnék időt adni a csapatomnak. Nehéz időket éltünk meg együtt, és szeretnék lojális maradni hozzájuk. Először is megvárom, milyen döntést hoznak. És aztán majd döntök a saját jövőmről. Nyugodtan állok hozzá.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!