Alonso nem épül fel az évadnyitóig?

A vadabb pletykák szerint akár az évadnyitó Ausztrál Nagydíjat is kihagyhatja a múlt vasárnap nagyot bukó Fernando Alonso.


A vadabb pletykák szerint akár az évadnyitó Ausztrál Nagydíjat is kihagyhatja a múlt vasárnap nagyot bukó Fernando Alonso.

A McLaren spanyol versenyzője Barcelonában szenvedett balesetet, melyet követően három éjszakát töltött el a katalán főváros kórházában.

Alonsót szerdán ugyan hazaengedték, Luis Garcia, a versenyző menedzsere azonban azt mondta, fontos, hogy pártfogoltja akkor üljön újra autóba, amikor arra teljesen készen áll egészségileg.

„Fernando rendben van – beszél, nevet, eszik. Olyan szokványos dolgokat csinál, mint mindenki más” – mondta a menedzser, majd amikor arról kérdezték, a kétszeres világbajnok mikor ülhet újra autóba, így felelt: „Amikor teljesen kipihente magát és az orvosok azt mondják, hogy minden rendben, akkor újra munkához lát.”

„Nagyot bukott, szóval az orvosi protokollnak megfelelően járunk el. Minden tesztet elvégeztek rajta, most pedig kiengedték, és otthon folytatja a pihenést – ezt mondták nekünk az orvosok.”

Amikor konkrétan rákérdeztek arra, hogy Alonso rajthoz állhat-e a március 15-i hétvégén esedékes Ausztrál Nagydíjon, Abad azt mondta: „Mi a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjban gondolkodunk, az ugyanis a legfontosabb, ha az ember meg akarja nyerni a bajnokságot.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!