Portugál Nagydíj
Next
Prev

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Alonso nem számít meglepetésre Monacóban

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Alonso nem számít meglepetésre Monacóban

A Renault spanyol versenyzője, Fernando Alonso figyelmeztetett, senki ne várjon túl sok meglepetést a Monacói Nagydíjtól, ahol véleménye szerint nem változnak meg az erőviszonyok.

A Renault spanyol versenyzője, Fernando Alonso figyelmeztetett, senki ne várjon túl sok meglepetést a Monacói Nagydíjtól, ahol véleménye szerint nem változnak meg az erőviszonyok.

Bár a Ferrari csapatvezetője, Stefano Domenicali a Török Nagydíjon elmondta, a McLaren mellett a BMW és a Renault is esélyes lehet a győzelemre Monacóban, Alonso szerint semmi nem fog megváltozni a hercegségben.

“Majd meglátjuk, mi fog történni” – mondta Alonso, mikor arról kérdezték, számít-e meglepetésre Monacóban.

“Mindig azt gondoljuk, mikor Monacóba érkezünk, hogy a dolgok megváltoznak, de a végén kiderül, ugyan az marad a sorrend az élen, mint azelőtt.”

“Általában azok az autók diadalmaskodnak Monacóban, amelyek az elmúlt versenyeken is győzelmet arattak, így a végén mindig kevesebb a meglepetés, mint amire az elején számítottunk” – folytatta a Renault versenyzője, aki az elmúlt két évben nem talált legyőzőre az utcai ringen.

A kétszeres világbajnok ugyan elégedettségének adott hangot a hétvégi futamot követően, elárulta, a hatodik hely volt a legjobb, amit elérhetett Törökországban.

“Lehetetlen volt előrébb végezni Isztambulban. Talán már unalmasnak hangzik, de ismét azt kell mondanom, hogy a három élcsapat jócskán előttünk áll, így normális esetben a hetedik helyért harcolhatunk.”

“Azonban Kovalainen problémájának köszönhetően felugrottuk a hatodik helyre, de e nélkül a hetedik pozícióban végeztünk volna” – tette hozzá Alonso.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!