Friss hírek

Alonso nem zárja ki a győzelmet Indiában

Fernando Alonso nem zárja ki a futamgyőzelmet a holnapi Indiai Nagydíjon, miután a második sorból vághat neki a megmérettetésnek.


Fernando Alonso nem zárja ki a futamgyőzelmet a holnapi Indiai Nagydíjon, miután a második sorból vághat neki a megmérettetésnek.

A Ferrari spanyol versenyzője a negyedik lett a szombati időmérőn, ám Lewis Hamilton rajtbüntetése miatt a harmadik pozícióból rajtolhat, ami véleménye szerint lehetőséget teremthet számára, hogy harcba szálljon a győzelemért.

Hirdetés
 

„Úgy gondolom, nagyon fontos számunkra, hogy az első két sorba kerüljünk, mert általában szenvedünk szombaton, majd sokat fejlődünk a versenyen” – mondta Alonso.

„Szóval az, hogy a harmadik helyről indulhatunk, esélyt ad egy jobb eredmény elérésére, mert általában rendben vagyunk a versenyen, de az ötödik-hatodik helyről tudunk csak indulni, és csak későn érkezünk meg az élmezőnybe. Éppen ezért, ha előrébbről indulhatunk, jobb esélyeink vannak.”

A kétszeres világbajnok azt is elmondta, hogy elsődleges célja a dobogó lesz a versenyen, ám ha lehetősége lesz rá, akkor igenis harcba fog szállni a futamgyőzelemért Indiában.

„Fontos, hogy a dobogóra állhassunk” – folytatta. „Azt gondolom, hogy még nem zárhatjuk ki a futamgyőzelem lehetőségét sem, hiszem Szuzukában is harcban voltunk érte, ahol csak az ötödik helyről indultunk.”

„Holnap egy jó versenyünk lehet és harcolhatunk a dobogós helyezésekért. Ha pedig lesz esély a győzelemre, akkor mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy megszerezzem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!