Friss hírek

Alonso sokat várt Monacótól, de csalódott

Csalódottan nyilatkozott a Forma-1-es Monacói Nagydíj időmérő edzését követően Fernando Alonso – a spanyol pilóta elárulta, többet várt a hétvégétől.

Alonso már az időmérő edzés első szakaszában kiesett, így csak a 17. rajthelyet szerezte meg, ami Monacóban egyáltalán nem előnyös. 

A spanyol pilóta elárulta, nem erre számítottak a hétvégét megelőzően, bíztak benne, hogy az előző két verseny után tovább javulhatnak és erősek lesznek Monacóban. 

„Ez nem egy egyszerű hétvége” – nyilatkozta Alonso. „Úgy gondolom, összességében egy kicsit hiányzik a tapadás, vagy a gumik előkészítése nem megfelelő, mert sokat vártunk Monacótól.”

„A Portugál és a Spanyol Nagydíj után az autó egyre jobb és jobb lett, szóval azt gondoltuk, Monaco egy jó lehetőség lehet, de nem jött össze.”

„A gumik hőmérséklete nem volt egyszerű téma ezek a hétvégén, meg kell értenünk, miért. Most semmit nem tehetünk. Holnap lesz a versenynap, és nem ideális, hogy a mezőny végéről rajtolunk, de bízzunk egy őrült futamban” – folytatta. 

A kérdésre, mi okozhatta a gumikkal kapcsolatos problémát, Alonso így felelt: „Nem tudom. Még mindig vizsgáljuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!