Alonso szerint hihetetlen, ami történik - F1VILÁG.HU

Alonso szerint hihetetlen, ami történik

HIRDETÉS
Russian Grand Prix Practice

Továbbra sincs változás a McLaren-Hondánál, sőt, Vandoorne autójában már az Orosz Nagydíj pénteki napján motort kellett cserélni, ami miatt büntetést kap. A kétszeres világbajnok, Fernando Alonso szerint hihetetlen, hiszen még csak az idény negyedik versenyhétvégéje a mostani.

Stoffel autójában ki kellett cserélni néhány alkatrészt, és a versenyen azért büntetést kap. Nagyon sajnálom, mert kitűnő versenyző, és nagyon tehetséges.

Remélem, több szerencséje lesz, és a pontszerzéshez mindketten közel lehetünk majd.” – bizakodik a spanyol, aki ettől függetlenül úgy látja, a problémák még jó pár futamig fennállnak majd.

„Az elmúlt versenyeken sok kiesést láthattunk, a teszteken is voltak problémák, amik szintén nem biztatóak, de az autó ugyanolyan, mint Bahreinben, és ha eddig gondok voltak, akkor Barcelonában és Monacóban is gondok lesznek.”

A Honda barcelonai fejlesztéseivel kapcsolatos kérdésre Alonso nevetve felelt:

„Barcelona? Nem tudok semmiről, úgyhogy előbb engem kell tájékoztatniuk.”

„Úgy tudom, Kanadáig nem lesz semmi. Spanyolországban szerintem az autó elég versenyképes lesz a kasztni szempontjából, és ez Monacóra is igaz. Remélem, Kanadában a Hondától is jön majd valami fejlesztés, és akkor azért egy kicsit komolyabban harcolhatunk majd.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!