Friss hírek

Alonso: Vettel bejelentése semmin nem változtat

Fernando Alonso elmondta, hogy Sebastian Vettel mai bejelentése, miszerint az év végén elhagyja a Red Bullt és nagy valószínűséggel a Ferrarihoz igazol, semmilyen hatással nincs saját jövőjére.


Fernando Alonso elmondta, hogy Sebastian Vettel mai bejelentése, miszerint az év végén elhagyja a Red Bullt és nagy valószínűséggel a Ferrarihoz igazol, semmilyen hatással nincs saját jövőjére.

A Red Bull szombat reggel Japánban erősítette meg, hogy a négyszeres világbajnok az év végén távozik a csapattól, miután a német pilóta jelezte, hogy készen áll szerződést kötni a Ferrarival.

Hirdetés
 

Alonso és a Ferrari kapcsolata az utóbbi időben megromlott, vélhetően azért, mert nem jöttek a várt eredmények, ám egyelőre hivatalos bejelentés még nincsen, jóllehet megbízható források szerint a spanyol pilóta előrehaladott tárgyalásokat folytat a McLarennel.

Éppen ezért Alonso elmondta, hogy Vettel meglepetésszerű bejelentése nem ijesztette meg.

„Hallottam a mai híreket Sebastianról, akinek új motivációra van szüksége, egy új fejezet nyílik meg az életében, és ehhez a legjobbakat kívánom neki” – mondta Alonso.

„Számomra viszont ez semmit nem változtat meg.”

„Egy nagyon különleges helyzetben vagyok, köszönhetően annak a sok-sok éves kemény munkának, mely során a pályán bizonyítottam, mire is vagyok képes, így magam dönthetek a sorsomról, hogy hova szeretnék menni és mikor.”

„Bizonyára számos történés, aminek egy része már nyilvános, az én gondolkodásom következménye. Én már tudom, hogy mit szeretnék, van egy tervem, és az elmúlt két-három hónapban már tudtam, hogy mihez szeretnék kezdeni.”

„Lehetőségem van azt csinálni, amit akarok, és azt fogom választani, ami a karrierem szempontjából a legjobb. Ez kombinációja a sikeréhségnek, hiszen nyerni akarok és bajnok akarok lenni, illetve a boldogságnak, hiszen egy jó életet szeretnék.”

„Minden jó irányba halad, de egyelőre még nem 100%-ig teljes.”

Az sem elképzelhetetlen, hogy Alonso egy évet kihagy, amennyiben nem sikerült megegyeznie a McLarennel, ám maga az érintett úgy nyilatkozott, hogy igenis versenyezni akar 2015-ben.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!