AlphaTauri: Furcsa lesz nézők nélkül - F1VILÁG.HU

AlphaTauri: Furcsa lesz nézők nélkül

HIRDETÉS
Az AlphaTauri csapatfőnöke, Franz Tost azt mondja, nagyon sajnálja, hogy nézők nem lehetnek ott a Forma-1-es világbajnokság első versenyein, azonban hangsúlyozta, a zárt kapus versenyek nagyon fontosak ahhoz, hogy a száguldó cirkusz mihamarabb visszazökkenjen a normális kerékvágásba.
BARCELONA, SPAIN - FEBRUARY 28: Daniil Kvyat of Russia driving the (26) Scuderia AlphaTauri AT01 Honda on track during Day Three of F1 Winter Testing at Circuit de Barcelona-Catalunya on February 28, 2020 in Barcelona, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-238F8HAKS1W11 // Usage for editorial use only //

A Forma-1 vezetősége kedden jelentette be, július első hétvégéjén, Ausztriában kezdődik el a 2020. évi bajnokság.

A Red Bull Ringen két futamot is tartanak, az egyiket július 5-én, a másikat július 12-én. Az ausztriai versenyek után a mezőny Magyarországra, majd Nagy-Britanniába, Spanyolországba, Belgiumba és Olaszországba látogat.

„Fantasztikus, hogy ismét versenyezhetünk – ez lesz az első futamunk a Scuderia AlphaTauri színeiben. És még izgatottabbak vagyunk amiatt, hogy az idény a Red Bull Ringen kezdődik majd, Ausztria ezen csodálatos részén” – nyilatkozta az AlphaTauri csapatfőnöke, Franz Tost.

„Szóval óriási köszönet Dietrich Mateschitznek és a Red Bullnak, hogy vendégül látja a Forma-1-et Spielbergben, és lehetőséget biztosít arra, hogy elkezdődjön a Forma-1-es idény. Sok időbe és energiába telt, mire megkaptuk a kormány jóváhagyását. És mindez azoknak az egyeztetéseknek is az eredménye, melyeket Dr. Marko folytatott a hatóságokkal néhány héttel ezelőtt.”

KATTINTS IDE A MÓDOSÍTOTT F1-ES VERSENYNAPTÁR MEGTEKINTÉSÉHEZ!

Tost azt mondja, nagyon sajnálja, hogy az első versenyeket zárt kapuk mögött kell megtartani, azonban az, hogy végre elkezdődik az idény, nagyon fontos lépés.

„A légkör természetesen furcsa lesz, és sajnálatos, hogy nézők nem lehetnek ott, de ez egy fontos lépés ahhoz, hogy a Forma-1 visszazökkenjen a normális kerékvágásba.”

„A szabályok nagyon szigorúak lesznek, és már mi magunk is bevezettük azokat a faenzai és bicesteri létesítményeinkben – ez lehetővé tette, hogy személyzetünk elkezdhesse a munkát június 1-jén, és felkészüljünk a szezonra.” 

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!