Friss hírek

Amit még nem tudtál Vettelről és Leclerc-ről

Egy gyors kérdezz-felelek zajlott Charles Leclerc és Sebastian Vettel otthonában: a Ferrari egy jópofa videóval lepte meg az F1-es rajongókat.

Kedvenc étel, iskolai tantárgy, énekes – a kérdések, amelyekről nem beszélnek egy F1-es versenyhétvégén a versenyzők, azonban az otthoni karantén jó lehetőség arra, hogy ezeket az információkat is megtudjuk a pilótákról. 

A Ferrari egy videót készített, amelyben Vettel és Leclerc otthonában, videóüzenetben válaszol a kérdésekre. 

Hány éves vagy? 
Vettel
: 32
Leclerc: 22

Mi a kedvenc olasz ételed? 
Vettel
: Carbonara spagetti 
Leclerc:  Pizza

Ki a kedvenc énekesed? 
Vettel
: Sok zenét szeretek, szóval nehéz kiválasztani egyet, de ha a kedven együttesemet kellene kiemelni, akkor azt mondanám, hogy a Beatles. 
Leclerc: Énekest nem tudok, de ha banda, akkor Coldplay. 

Inkább macskás vagy, vagy inkább kutyás? 
Vettel
: Én kutyás vagyok.
Leclerc: Inkább kutyás vagyok. 

Mi volt a kedvenc tantárgyad az iskolában?
Vettel
: Fizika. 
Leclerc: Matematika. 

Mi a kedvenc olasz szavad? 
Vettel
: Van sok káromkodás az olaszban, de én azt mondanám, hogy a „Ci” a kedvenc szavam. Nem tudom pontosan, hogy mit jelent. Már csomó embert kérdeztem róla, annyi különböző dolgot jelent… Szerintem ez egy jó szó, mert nagyon sok mindenre használhatod. 
Leclerc: Mamma mia! Egyszerűen csak mindenre ezt használom. 

Niki Lauda vagy James Hunt? 
Vettel
: Határozottan Niki Lauda. 
Leclerc: Nehéz kérdés, de Nikit ismertem, és ő egy nagyszerű ember volt, szóval Niki. 

Hogy érezted magad, amikor megnyerted az első F1-es versenyed? 
Vettel
: Rég volt már, de nagyon-nagyon jó érzés volt, különleges, olyasvalami, hiszen ezért dolgozol egész életedben. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ez ilyen korán megtörtént, akkor, amikor az első teljes szezonomat teljesítettem a Forma-1-ben. Nagyon jó érzés volt, és azt, hogy a Toro Rossóval nyertem Monzában, ezen a különleges helyen, nagyon különleges körülmények között, soha nem fogom elfelejteni. 
Leclerc: Nehéz szavakba önteni, hogy mit éreztem a dobogón, amikor megnyertem az első versenyem, de az valami nagyon-nagyon különleges volt. Egy kicsit keserédes győzelem volt a körülmények miatt, mert szombaton elveszítettük Anthoine-t, majd megnyertem az első futamomat vasárnap. Furcsa érzés volt, de örökké emlékezni fogok rá. 

Mi volt a legjobb élményed a Ferrarival? 
Vettel
: Az első dolgok mindig a legemlékezetesebbek, szóval az első győzelem Malajziában, 5 évvel ezelőtt. Ez nagyon jó volt, édes győzelem volt. Azóta nyertünk néhányszor, de nyilvánvalóan többet is szeretnénk. 
Leclerc: Kétségtelenül Monza. Ezek voltak a legjobb pillanatok a Ferrarival. 

Milyen szuperképességeket szeretnél? 
Vettel:
Eléggé elégedett vagyok a mostani képességeimmel, de nyilván önmagam szeretnék maradni, szóval így kihagynám az összes utazást, hogy ne kelljen repülnünk, szóval ha csak csettintésre másik helyen lehetnék, az nagyon hasznos lenne.  
Leclerc: Teleportálás! Ha gyorsan mehetnék egyik helyről a másikra, így könnyebb lenne az utazás, és éjszakára mindig hazajöhetnék. Ez remek lenne. 

Mi lesz vacsorára? 
Vettel
: Még nem tudom, de valószínűleg currys zöldségek. 
Leclerc: Most egyedül vagyok itthon, vagyis hárman vagyunk, de én főzök, szóval valószínűleg tészta. Ez az egyetlen, amiben jó vagyok. 

A videó végén pedig mindketten üzentek a rajongóknak: Vigyázzatok magatokra! 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!