Amit még nem tudtál Vettelről és Leclerc-ről

GP BRASILE F1/2019 - GIOVEDÌ 14/11/2019 credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel Charles Leclerc
Fotó: Scuderia Ferrari
Egy gyors kérdezz-felelek zajlott Charles Leclerc és Sebastian Vettel otthonában: a Ferrari egy jópofa videóval lepte meg az F1-es rajongókat.

Kedvenc étel, iskolai tantárgy, énekes – a kérdések, amelyekről nem beszélnek egy F1-es versenyhétvégén a versenyzők, azonban az otthoni karantén jó lehetőség arra, hogy ezeket az információkat is megtudjuk a pilótákról. 

A Ferrari egy videót készített, amelyben Vettel és Leclerc otthonában, videóüzenetben válaszol a kérdésekre. 

Hány éves vagy? 
Vettel
: 32
Leclerc: 22

Mi a kedvenc olasz ételed? 
Vettel
: Carbonara spagetti 
Leclerc:  Pizza

Ki a kedvenc énekesed? 
Vettel
: Sok zenét szeretek, szóval nehéz kiválasztani egyet, de ha a kedven együttesemet kellene kiemelni, akkor azt mondanám, hogy a Beatles. 
Leclerc: Énekest nem tudok, de ha banda, akkor Coldplay. 

Inkább macskás vagy, vagy inkább kutyás? 
Vettel
: Én kutyás vagyok.
Leclerc: Inkább kutyás vagyok. 

Mi volt a kedvenc tantárgyad az iskolában?
Vettel
: Fizika. 
Leclerc: Matematika. 

Mi a kedvenc olasz szavad? 
Vettel
: Van sok káromkodás az olaszban, de én azt mondanám, hogy a „Ci” a kedvenc szavam. Nem tudom pontosan, hogy mit jelent. Már csomó embert kérdeztem róla, annyi különböző dolgot jelent… Szerintem ez egy jó szó, mert nagyon sok mindenre használhatod. 
Leclerc: Mamma mia! Egyszerűen csak mindenre ezt használom. 

Niki Lauda vagy James Hunt? 
Vettel
: Határozottan Niki Lauda. 
Leclerc: Nehéz kérdés, de Nikit ismertem, és ő egy nagyszerű ember volt, szóval Niki. 

Hogy érezted magad, amikor megnyerted az első F1-es versenyed? 
Vettel
: Rég volt már, de nagyon-nagyon jó érzés volt, különleges, olyasvalami, hiszen ezért dolgozol egész életedben. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ez ilyen korán megtörtént, akkor, amikor az első teljes szezonomat teljesítettem a Forma-1-ben. Nagyon jó érzés volt, és azt, hogy a Toro Rossóval nyertem Monzában, ezen a különleges helyen, nagyon különleges körülmények között, soha nem fogom elfelejteni. 
Leclerc: Nehéz szavakba önteni, hogy mit éreztem a dobogón, amikor megnyertem az első versenyem, de az valami nagyon-nagyon különleges volt. Egy kicsit keserédes győzelem volt a körülmények miatt, mert szombaton elveszítettük Anthoine-t, majd megnyertem az első futamomat vasárnap. Furcsa érzés volt, de örökké emlékezni fogok rá. 

Mi volt a legjobb élményed a Ferrarival? 
Vettel
: Az első dolgok mindig a legemlékezetesebbek, szóval az első győzelem Malajziában, 5 évvel ezelőtt. Ez nagyon jó volt, édes győzelem volt. Azóta nyertünk néhányszor, de nyilvánvalóan többet is szeretnénk. 
Leclerc: Kétségtelenül Monza. Ezek voltak a legjobb pillanatok a Ferrarival. 

Milyen szuperképességeket szeretnél? 
Vettel:
Eléggé elégedett vagyok a mostani képességeimmel, de nyilván önmagam szeretnék maradni, szóval így kihagynám az összes utazást, hogy ne kelljen repülnünk, szóval ha csak csettintésre másik helyen lehetnék, az nagyon hasznos lenne.  
Leclerc: Teleportálás! Ha gyorsan mehetnék egyik helyről a másikra, így könnyebb lenne az utazás, és éjszakára mindig hazajöhetnék. Ez remek lenne. 

Mi lesz vacsorára? 
Vettel
: Még nem tudom, de valószínűleg currys zöldségek. 
Leclerc: Most egyedül vagyok itthon, vagyis hárman vagyunk, de én főzök, szóval valószínűleg tészta. Ez az egyetlen, amiben jó vagyok. 

A videó végén pedig mindketten üzentek a rajongóknak: Vigyázzatok magatokra! 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS