Angliában tartja F1-es autóbemutatóját a Sauber - F1VILÁG.HU

Angliában tartja F1-es autóbemutatóját a Sauber

Az Egyesült Királyságban mutatja majd be 2024-es Forma-1-es versenyautóját a Sauber csapata — erősítette meg Alessando Alunni Bravi, a svájci istálló csapatvezetője.

A hinwili gárda együttműködése az idei év végén véget ér eddigi névadójával, az Alfa Romeóval, így az Audi 2026-os bemutatkozásáig feltehetően Sauber néven folytatja majd szereplését a száguldó cirkuszban. A svájci istálló eddig Ausztriában, Németországban, és a legtöbbször Svájcban tartotta F1-es autóbemutatóit, 2024-re azonban szakítanak a hagyományokkal, és a C44-es modellről az Egyesült Királyságban rántják majd le a leplet.

„December 10-én, amint az FIA nyilvánosságra hozza a nevezési listát, természetesen az új csapatnevet is bejelentjük” — fogalmazott az Autosport Awardson Alessando Alunni Bravi csapatvezető. „Azt gondolom, meglepetés lesz, és alig várjuk már, hogy elkezdjük a partnerséget új partnereinkkel.”

„Azt gondolom, egy új megközelítést választunk a kommunikációs marketing terén, és itt, az Egyesült Királyságban tartunk majd egy autóbemutatót.”

A csapat nevével kapcsolatban Alunni Bravi hozzátette: „Idén befejeződött sikeres együttműködésünk az Alfa Romeóval. 2024-re pedig természetesen más lesz a csapatnevünk. Mint azt bizonyára tudják, a Forma-1-ben a csapatnév külső kereskedelmi partnereken is múlik. És ma este nem szeretnénk ennél többet felfedni ezzel kapcsolatban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!