Friss hírek

Arcmaszk és távolságtartás: Újra felbőgött az F1-es motor a Mercedesnél!

Hosszú hónapok ismét motorbőgéstől volt hangos a Mercedes Forma-1-es csapatának főhadiszállása. A csapat egy videót is közzétett hétfői motorbeindításáról közösségi oldalain, melyen jól látszik, az istálló tagjai szigorúan betartják a koronavírus-járvány miatti biztonsági intézkedéseket.

A száguldó cirkusz 2020-as idénye július elején rajtol majd el Ausztriában. A Forma-1 vezetősége egyelőre 8 európai, zárt kapus verseny időpontját jelentette be.

A versenyhétvégéken szigorúan elszeparálnák az F1-et a külvilágtól, a résztvevő csapattagokra pedig komoly biztonsági intézkedések vonatkoznak. Kötelező például maszkot viselniük, és tartaniuk kell a távolságot is egymástól.

A Mercedes kedden és szerdán Silverstone-ban tesztel a 2018-as, W09-es modellel, a csapat tájékoztatása azért, hogy kipróbálja azokat a protokollokat, amiket majd alkalmazniuk kell a zárt kapus hétvégéken.

Ennek részeként a csapat még brackley-i központjában beindította a W09-es versenyautó motorját, a közzétett videón pedig jól látszik, hogy a Mercedes tagjai igyekeztek tartani egymástól a távolságot, és természetesen maszkot is felhúztak.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!